Obavestenje

* Sve predstave sa redovnog repertora imaju prevod na srpski. Prevod se emituje na scenskom portalu. *

Vesti

Danas su se glumci Novosadskog pozorišta sastali sa rediteljem Dinom Mustafićem, koji će režirati predstavu Paravani, prema tekstu Žana Ženea.

Premijera ovog komada, u kome će igrati čitav ansambl Novosadskog pozorišta, najavljena je za...

 

Novi Sad, 17. septembar 2020. godine – U Novosadskom pozorištu/Újvidéki Színház održana je konferencija za medije, na kojoj su najavljene predstojeća 47. sezona i premijera predstave Seljačka opera...

Sinoć je završen sedmi po redu Novi tvrđava teatar u Čortanovcima, na kome su zablistali glumci Novosadskog pozorišta, predvođeni Eminom Elor u predstavi ,,Upotreba čoveka" i Atilom Nemetom, za ulogu u ,,Ani Karenjinoj".

Obrazloženje...

Poštovana publiko,

Obaveštavamo vas da se, iz tehničkih razloga, otkazuju izvođenja Ane Karenjine 28. i 29. septembra.

Na repertoaru će se, 29. i 30, od 19 časova, naći predstava Mala mađarska pornografija, u režiji Nikite...

Na sedmom pozorišnom festivalu Novi tvrđava teatar, koji se održava od 4. do 8. septembra, naći će se dve predstave Novosadskog pozorišta.

Festival će biti otvoren premijernom izvedbom Upotrebe čoveka po romanu Aleksandra Tišme, u...

Marta Bereš je na 32. Festivalu mađarskih pozorišta u Kišvardi osvojila nagradu za glavnu žensku ulogu, za interpretaciju Ane Karenjine u istoimenoj predstavi, koju je reditelj Dejan Projkovski radio po motivima romana Lava Nikolajeviča...

Glumci Novosadskog pozorišta koji su se našli u podeli za predstavu Nosorog Ežena Joneska, u režiji Nikite Milivojevića, vratili su se na scenu posle pauze prouzrokovane pandemijom Korona virusa i vanrednim stanjem u našoj zemlji.

...

Ana Karenjina će se naći na programu jubilarnog 70. Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine, koji će se održati od 21. do 28. aprila u Narodnom pozorištu ,,Toša Jovanović“ u Zrenjaninu, pod sloganom ,,Epsko i dramsko".

Program:

...
U petak je direktor Novosadskog pozorišta Valentin Vencel ugostio predsednicu Nacionalne organizacije...

Obaveštavamo vas o pokretanju Fonda solidarnosti dramskih umetnika, čiji je cilj da prikupi sredstva kako bi se pomoglo našim dragim kolegama – umetnicima, koji nisu u radnom odnosu, pa su usled proglašenja vanrednog stanja i nemogućnosti...

Partneri

Pratite nas na Facebooku