Obavestenje

* Sve predstave sa redovnog repertora imaju prevod na srpski. Prevod se emituje na scenskom portalu. *

Bazar knjiga od 25. do 29. februara

Novosadsko pozorište i ove godine organizuje dobrotvorni Bazar knjiga.
Ovaj događaj, koji podrazumeva da se uz pomoć pozorišne publike sakupljaju knjige za prodaju, biće održan između 25. i 29. februara, u velikom foajeu Novosadskog pozorišta. Čitaoci će knjige moći da kupe od 10 do 19 časova, po ceni od 100 i 200 dinara.
Knjige će se prethodno sakupljati u Novosadskom pozorištu svakog dana u nedelji, ili ih publika može doneti tokom trajanja Bazara.
Novosadsko pozorište je na ovaj način u više navrata prikupljalo donacije – za Školu ,,Milan Petrović“, zatim za Prihvatnu stanicu i dnevni boravak za beskućnike, Dom za decu i omladinu u Veterniku, Prihvatilište za decu u Novom Sadu. Prihod od ovogodišnjeg sajma knjiga biće doniran Nacionalnoj organizaciji za retke bolesti u Srbiji (NORBS).
Ovogodišnja akcija pored Bazara knjiga uključuje i Đačku scenu novosadskog pozorišta – Šarene iskrice, koja će NORBS-u ponuditi celokupan prihod od prodatih karata za predstavu „Ana impresije“; ona će biti izvedena na Svetski dan retkih bolesti, koji se obeležava 29. februara.
Radujemo se vašim donacijama!

Partneri

Pratite nas na Facebooku